për thurje

 

Gjërat që lidhen me duart e tij historinë e thurje

Në shekullin e 10, u gjet nga çorape të fëmijëve. Në formë ai i ngjante një dorezë moderne, si një gisht i madh u thur veç e veç, me sa duket për ta bërë më të lehtë të veshin një këmbë në një kohë sandale që të cilët ishin vetëm një model të tillë. Në Evropë në shekullin e 12, thurje është bërë detyrat e shtëpisë. Në Francë, si në vendin më në modë në Evropë në shekullin e 13, thurje është bërë sektorit industrial.

Femra në modë veshur kapele të lidhura, xhaketa, doreza dhe madje edhe stockings. Vetëm në këtë kohë në Skoci u shfaq u bë tradicionale, qendisi merr. makina e parë thurje u shpik në vitin 1589.  Kur thurje makine ishte, shumë besonin se dora shtiza nuk është më popullor, por doli e kundërta.

Gjërat janë të lidhura me duart e tij, akoma më shumë të çmuar si në cilësi dhe emocionale, e cila jep, për shembull,  Orenburgut shall. Vlen të përmendet se thurje ishte fillimisht vetëm një profesion mashkull, dhe në 1946 konkursin e para grep - mundur njeri. Në atë kohë ka pasur tashmë disa lloje të matings. Mating më të komplikuara, zbukurime, shfaq në shekullin e 15, dhe rrënjët e saj në Itali.

Bëjnë të mundur të lidhë një gjë tepër të bukur.  Related Orenburgut craftswomen  rroba laced përshtypje nga elegancën e saj, lehtësinë e ndonjë skeptik.  Ditët e sotme ka shumë mënyra për të thur, llojet thurje makineri të sythe. Për ata që nuk kanë mësuar ende se si të thur në faqet e internetit internet shumë dhe blogs, ku umelitsy ndajnë përvojën e tyre. Në shtëpi, zotërinjve zakonisht thur me grep ose hala thurje.

Ka edhe bimë të specializuar puhovyazalnye.  Gjërat që lidhen me makinë trashë lirë, por vlerësoi shumë nga ata që janë të lidhura me dorë.  Punëtorët e kualifikuar kalojnë nëpër prodhimet e tyre për njerëzit ngrohtësi, duke e bërë  Orenburgut pupla shalle janë unike, unike, e veçantë. Bazuar në materialet e

merr, , me grep thur beretë, me grep