për thurje

 

Grep tunizian

Kur thur tunizian i jep një pëlhurë shumë e fuqishme dhe të qëndrueshme të punuar me shtiza. tunizian grep yoPër me grep tunizian kërkojnë një goditje të veçantë të gjatë e cila, kur mbahen thurje, gjilpërë si. Me një operacion të tillë nuk duhet të rrotullohen thurje. Zinxhir Link i sythe ajrit.

Seri Personal: tërthorëse një ashensor ajrore lak, goditje në ajër për të hyrë në lak clamped zinxhir, tërheq thread dhe të lënë lak në grep. Thur pastaj të njëjtën mënyrë, me të gjitha sythe qëndrojnë në grep. Rresht gurgulloj: ekzekutuar yo dhe thur ato loop e parë, yo dhe përsëri t'i bëjë ata të thur dy sythe e ardhshme. Thur pastaj të njëjtën mënyrë për sa kohë që lidh nuk do të mbetet një lak.

Për seri tjetër të përfitimit personal në loop, si në serinë e parë personale. Kur vyvyazyvanii lidh lak për të hyrë në pjesën vertikale e lak nga e djathta në të majtë, duke tërhequr string dhe të shkojë në lak e ardhshëm. Serinë tjetër të gajtan thur, siç përshkruhet më sipër. Në sythe tunizian thur të jenë të mbyllura.

Avantazh do të jetë i zoti, në qoftë se keni kryer një seri e lidh bare apo sc. Në fillim ose në fund të një rresht në serinë personale të njëjtën kohë të futur një goditje në pjesën vertikale të dy sythe dhe tërheqja e tyre nga një lak. Nëse buzë të punës të nevojshme për të zbres sythe më shumë, atëherë në krye të tyre për të lidhur bare lidh.

grep tunizian thurjeNë pikën ku keni nevojë për rënie në numrin e kohës personal për të futur goditje në pjesën vertikale e dy ne \ Tel dhe tërheq një prej tyre loop. Për ta bërë këtë, në fund të numrit të mbuluar me tegela të lidhen aq shumë e ajrit \ sythe si ju duhet të shtoni sythe. Pastaj lidhin një ashensor ajrore lak dhe seri tjetër të pribav personale \ lennyh ajrore vyvyazyvat unazore loop, si zakonisht.

Për ta bërë këtë, në fund të seri fytyrës për të bërë numrin e kërkuar të yo në thur spokes. Në rreshtin e gajtan e ardhshme provyazyvat tyre si zakonisht. Në pikën ku ju duhet të bëni një shtesë, të hyjë në goditje në pjesën horizontale \ zontal midis dy mureve vertikale e lak dhe tërheq lak të ri. Për ta bërë këtë, më shumë se sythe, ku ajo duhet të ketë një vrimë në personin \ PTO për të bërë një numër të numrit përkatës yo.

Rresht pas gajtan provyazyvat tyre si zakonisht. Bazuar në materialet e

yo, thurje, fiksohem, yo, loop