për thurje

 

Tunizian thurje rrethore

Thurje rrethore tunizian kabllor sigurisë kryuchkon shkon në një gjatësi prej rreth 50-60 cm e ajrit të lidhura me një zinxhir të unazore, ajo mbyllet polustolbikom ring. Thurje rrethore tunizian loopPastaj, nga secili loop është i shtrirë në një lak të vetëm, por në momentin e mbylljes së zinxhirit të bëjë polustolbik duke futur një goditje nën lak pasme të serinë e parë thread zgjeruar. Më tej, të gjitha shtrirë lak provyazyvayut dy së ​​bashku, si një Tunis aeroplan normal thur.

Kur arriti numrin e fundit të unazore, përsëri të polustolbik dhe mbyllet kanavacë.  Goditje është larguar nga loop e fundit, të marrë me anën e gabuar në frontin në bazë të dy fillesa e fiksim e fundit të bar tunizian, të vënë në një grep shtënë vetëm lak, zgjas atë një kolonë filetuara fiksim dhe provyazyvayut disa kohë.

Pas kësaj goditje të marra përsëri nga lak, futeni nga e majta në të djathtë nën thread para bar parë Tunis, i bie në lak dhe shtrirje atë nëpërmjet lak në grep. Pra, ajo rezulton të parë rreshti tunizian kolonën e dytë. Tjetra, të bëjë një grup të përbashkët të sythe.  Renditet e mbylljes bëjnë çdo herë në fund të dial-në dhe në fund të seri mengene. Bazuar në materialet e klubka.net

Postime Related:
  1. veshje

fiksohem, loop, thurje