për thurje

 

Tipar i thur me grep tunizian

Grep thur me grep tunizian thurur të gjatë vetëm në anën e përparme të drejtimit përpara dhe të kundërt. Produkte në lidhje me goditje të gjatë shumë praktik, pasi ata nuk shtrembëroj, mos shtrirje jo shumë kohë dhe jo të gjerë. Tipar i thur me grep tunizian yoDuke ditur këtë pronë është e nevojshme para se thurje produkte për rritjen e kompensimit për të arsyeshme të lirë.

Rod goditje duhet të jetë 35-40 cm, të butë, me një kapelë në fund, në mënyrë për të shmangur hedhje në procesin e thurje lak. Madhësia e lidh është përcaktuar si grep e zakonshme - ajo është e barabartë me diametër të shpëtoj.  Zgjedhur fiksohem, në varësi të trashësisë e fije, por madhësia e saj duhet të jetë 2 herë trashësinë e lëkurës.

Tipar i grep tunizian është në 2 faza: 1. Set i sythe të bazës të secilit lak shkon nga e djathta në të majtë të gjithë gjerësinë e kanavacë.  2. Dialed lak provyazyvayutsya në drejtim të kundërt nga e djathta në të majtë pa lëvizur pëlhurë.  Bazë për të gjitha llojet e modeleve në thurje tunizian është një zinxhir i sythe ajrit. Skema është e referuar si linjë zero.

Seri e fundit si një provyazyvaetsya mbjellë pranë shtyllave pa yo apo polustolbikov.  Figura tunizian thurje varet nga grup unazore në një seri personal. Në çdo rresht, një lak vertikale dhe horizontale dhe modeli do të varet nga nëse keni hyrë në goditje në lak vertikal ose horizontal në pjesën e përparme apo e pasme të lak. Bazuar në materiale nga-ime vyazanie.ru

Postime Related:
  1. qendisi Hats foli

, grep thur me grep, thur me grep, yo, yo