për thurje

 

Thur me grep për fillestar

Grep për fillestar përfshin pajisjet e mëposhtme - kjo është ajri lak, polustolbik, një kolonë me yo. grep - një gjë jo vetëm për gratë në punë pushtetit gjilpërë. grep për fillestar zbukurimepër të mësuar për fillestar nuk do të thur me grep në vend të vështirë, vetëm të ketë durim dhe ju duhet të ketë sukses.

Mjaftueshme për të mësuar teknikat relativisht e thjeshtë e thur me grep dhe ju mund të lehtë të krijojë mrekullueshme stuff, ekskluzive me duart e mia. Ky është gjë, shtiza duart e tij nuk mund të krahasohet me të trashë kompjuter si makinë thurje nuk ka përcjellë të gjithë, zell imagjinatën dhe aftësi investuar në produkt. Thur me grep është një nga llojet më të zakonshme dhe të qëndisura për shumë gra.

Grep mund të jetë pjesë dekorative trim për produkte të ndryshme, dhe napkins dekorative, lule dhe bimë që ju mund të dekoroj shtëpi. Thur me grep është e përkryer për të rrjetë peshkimi produkteve, në mënyrë që ata të duken më të lehta dhe të ajrosur se spokes.

grep ndarë në shtrirjen e një goditje të shkurtër thurje, thurje, crocheting një kohë të gjatë ( thur me grep tunizian), vilochoe thurje (duke përdorur një speciale kllapa Shalev), (lidhje e motive të veçanta në produkt). Thurje me një goditje është e njohur që nga kohët shumë të lashta, dhe kaq të çuditshme të mjaftueshme, ajo ishte fillimisht profesionin e vetëm mashkull, dhe pastaj të bëhen femra. Rrënjët shkojnë thellë në Egjipt, dhe me sa duket kjo është ajo ku ky lloj përhapur grep në të gjithë Evropën dhe më pas në mbarë botën. Bazuar në materiale nga-ime vyazanie.ru

, me grep thur me grep, yo, delikate, yo, loop