për thurje

 

Teknikë tunizian me grep

Çdo teknikë thur ka avantazhet e tij. , Rroba spokes lidhur, e butë dhe i përkulshëm. Një goditje e klasik të shkurtër mund të jetë i lidhur zbukurime bukura dhe rroba të trasha të dendura, por ata janë të vështirë për të thur fije dashuroj. Modele të bëjnë me goditje të gjatë, të kujton në pëlhurë cilësi dhe një shtrirje pak për ato cilësi qartë të dukshme të thread.

Modelet kanë anën e përparme dhe të mbuluar me tegela, ndërsa thur nuk duhet të kthehet kanavacë dhe thurje partia nuk ndryshon. Gjatësia e lidh përcakton gjerësinë e rrobave, të cilat mund të lidhen. Në fund të lidh është një jo-trashje, e cila pengon rrëshqitje sythe radhim. Mëso për të thur dhe të bëjë një sasi të vogël të modeleve të mund të jetë e shkurtër dhe për të fiksohem e zakonshme.

Trashësia (diametër) i lidh të gjatë deri në 5-6 herë më e madhe se trashësia e vargut stërvitje. Bazë për të gjitha planet është varg të sythe ajrit. Rreshtin e parë të blades për shumicën e të njëjtin model dhe është kryer në dy hapa. Metoda 1 - djathta në të majtë.

E secilit lak të zinxhirit, duke filluar me i dyti nga goditje, tërheq me lak dhe largohu atyre në grep. Shtypur në grep për sythe aq shumë sa ishin në zinxhirin. Metoda 2 - nga e majta në të djathtë, pa kthyer punës. Thur vazhdimisht shënoi të gjitha varet, së pari herë dialed një lak, dhe pastaj dy sythe në grep derisa do të jetë një lak, lak është fillestare e në rreshtin tjetër.

Goditje të gjata mund të kryejnë shumë modele të ndryshme. E gjitha varet se si të hyjnë goditje në kanavacë me një sërë sythe dhe pastaj si provyazyvat këto sythe. Një kthesë e thjeshtë e 2 rresht. 1 takim. Gain loop, duke prezantuar një goditje nën muret vertikale të secilit lak të gjithë gjerësinë e kanavacë. Pritjes 2.

Vazhdimisht thur gjitha lak dialed (si në fotot e mëparshme), lak fundit herë inlaid, dhe pastaj të gjithë sythe në çifte. Seri e fundit e pikturave jep një shumë të lirshme, kështu që pas pikturë për shkak të madhësisë që ju dëshironi, ju duhet të bëni seri e fundit të lidhjes bare. Në anën e djathtë të rrobave për të marrë një avantazh - bishtalec, me të majtë - nga një fije të vetme. Mostrat e braids të thjeshtë të lidhur nga temat e ndryshme.

Linjë formësohet për një pajisje të thjeshtë linjë endur (vrimë e mëngës shpatull, qafe) në një kordon të thjeshtë për të lidhur seri jo të plota. Drejtë Vyvyazyvaniya mënyrë dhe të majtë është e ndryshme. Sipas llogaritjen e modelit zvogëlimi i sythe dhe rreshtave (si në spokes ose një goditje klasik). Për të ulur të drejtë në fillim të çdo rresht në vend të një sërë unazore për të bërë numri i vlerësuar i bare lidh, pastaj të fitojë lak si zakonisht.

Për të ulur u largua në fund të çdo numër nedobirat rresht vlerësuar i sythe një distancë e afërt si zakonisht. Për të rregulluar cepat lirshme pas linjë e tërë (vrimë e mëngës,, supe qafën) të numrit të përgjithshëm të lidh bare, duke siguruar në të njëjtën kohë të gjitha seri contoured linjat.

Shtimi i një lak për të shtuar 1 lak në mes të llojit lidh seri midis dy unazore vertikale në një lak horizontale të rreshtit të mëparshëm dhe të largohen nga dial-në loop. Në rreshtin e gajtan thur gjitha STS në çifte si zakonisht.

loop, gjilpërë, model, zbukurime, grepa, thurje