për thurje

 

Teknikë tunizian me grep

grep tunizian thurje makineriTechnique tunizian grep nuk është e komplikuar. Goditje të gjatë, si dhe të shkurtër, ju mund të vyvyazyvat fotografi të ndryshme. Konsideroni një nga opsionet (kjo shifër rrip). Që prej kanavacë do të jetë i ngushtë, do të jetë e mjaftueshme dhe grepa thjeshtë thurimë.

Për të zgjedhur një dritë temat e stërvitje, është mirë që të kemi parë të gjithë sythe. Duhet të thirrni 16 vozd.petel. Tani ju duhet të shkruani në rreshtin e parë të sythe - string string është tërhequr nëpërmjet lak dhe e la në grep, atëherë goditje është e kaluar në lak tjetër e zinxhirit, të rrëmbyer dhe të tërheq thread - dhe gjithashtu për të lënë goditje. Dhe që të gjithë të tjerët. Në grep duhet të ketë 16 unazore.

Tani, thur nga e majta në të djathtë mbrapa rresht (pas të gjitha, në tunizian thur numrin e figura marrë nga dy fazat - provyazyvaniya drejtpërdrejtë dhe seri të kundërt). 3) të shtrihet thread nëpërmjet lak në grep dhe lak 4 ardhshme - marrë një total prej rakushechka-5 se bashku sythe provyazanyh. 4) herë në një zinxhir të tre vozd.petel 5) thur aq me 3 rakushechki, pastaj një zinxhir të 2 dhe thur së bashku vozd.petel mbetur 2 sythe mbi goditje.

tunizian grep thur me grep teknikëSepse varet ardhshëm dial provyazyvaniya në goditje. Pull sythe e çdo loop duhet të jetë në ajër të zinxhirët dhe sythe mbi predha. Shifra e mësipërme të numëruara sythe. Gjithsej do të jetë në 16 sythe goditje.

2 unazore së bashku, një zinxhir të 3 vozd.p., predhë nga një lak lak me grep katër radhë, një zinxhir të tre vozd.p., shell, zinxhir 3 ce, shell, zinxhiri i 2 temperaturës. Seksioni 2 sythe së bashku. Bazuar në materialet e forum.nanya.ru

Postime Related:
  1. Skema e thurje, thur me grep
  2. veshje

, fiksohem thurje, thurje loop