për thurje

 

Për tunizian

Kjo është arsyeja që gjatësia e lidh për tunizian gati dy herë gjatësinë e thur e zakonshme e grepa thur me grep dhe është rreth 35-45 cm në fund të grepa me grep tunizian është zakonisht një limiter të veçantë, i cili nuk lejon sythe nga rrëshqitje off hook. Për lidh tunizian matingKjo grep thur me grep tunizian të duket si një gjilpërë të zakonshëm, do ta mbajë atë edhe kur thurje gjilpërë, si dhe jo si një goditje normale.

Teknikë moderne e thur me grep tunizian përdor grepa të veçantë që janë një kryq në mes të një goditje dhe gjilpërë rrethore. Ata janë quajtur grepa rrethore tunizian dhe duket si një goditje gjatësi normale e 15 cm, e cila është e bashkangjitur në një linjë wire ose të peshkimit të limiter.

Ashtu si të gjitha grepa thur me grep, tunizian grepa ardhur edhe në trashësi të ndryshme, secila prej të cilave i korrespondon një të caktuar  .  Procesi i thur me grep tunizian është vetëm njëra anë e një produkti të punuar me shtiza (fytyrën). E parë thurje shkon nga e majta në të djathtë dhe pastaj të djathta në të majtë, por produkt në vetvete nuk është ndërruar. Për tunizian thur thurjeSi me konvencionale thurje, thur me grep thur me grep tunizian në fillim ju duhet të thirrni një zinxhir të sythe ajrit.

Pastaj fillojnë me grep menjëherë vetë tunizian, i cili ndryshon nga grep thur me grep e zakonshme në mënyrë që çdo rresht është thurur në dy hapa. Së pari, të fitojë gjithë gjatësinë e lak të hapur thurje, thurje, si në spokes. me këto sythe janë i lidhur me një goditje tunizian.

Dhe pastaj, duke lëvizur në drejtim të kundërt, lak të hapur është e mbyllur në një rresht, duke lënë të hapur vetëm një lak të fundit, si me grep konvencionale thurje. Procesi i thurje është përsëritur.  Kështu, kur tunizian thurje marrë nga varet edhe horizontale dhe vertikale, e cila bën të mundur për të hartuar ata nga kompleksi modele, si në grep konvencionale thurje.

Ju gjithashtu mund të vyvyazat disa sythe një ose disa sythe lidhin së bashku, për të bërë yo apo loop ajrit. Është e mundur për të marrë në lak si thurje para dhe muret e pasme, si dhe nga modeli vyvyazyvat e sythe horizontale dhe vertikale të.  Kur teknikë tunizian thur me grep përdor fije më pak se zakonisht.  Pyetja e përjetshme femërore -. , Dietë sportive dhe vetë-besimit. Bazuar në materialet e www.knitting-tale.ru

thurje, yo, fiksohem, thur me grep, yo, model