për thurje

 

Në tunizian thurje

Kur thur tunizian i jep një pëlhurë shumë e fuqishme dhe të qëndrueshme të punuar me shtiza. Për thur me grep tunizian kërkojnë një të veçantë të gjatë goditje, e cila, kur mbahen thurje, si gjilpërë. Me këtë punë nuk duhet të rrotullohen thurje.  Zinxhir Link i sythe ajrit.   Radhën e parë: tërthorëse një ashensor ajrore lak, goditje në ajër për të hyrë në lak clamped zinxhir, tërheq thread dhe të lënë lak në grep.

Next për të thur në të njëjtën mënyrë, me të gjitha sythe qëndrojnë në grep.  Rresht gurgulloj: do yo dhe thur ato loop e parë, përsëri nuk yo dhe thur tyre pas dy sythe. Kur tunizian thurimëNext për të thur për sa kohë që lidh nuk do të mbetet një lak.  Për serinë tjetër të përfitimit personal në loop, si në serinë e parë personale.

Kur vyvyazyvanii sythe goditje për të hyrë në pjesën vertikale e lak nga e djathta në të majtë, duke tërhequr string dhe të shkojë në lak e ardhshëm.  Serinë tjetër të gajtan thur, siç përshkruhet më sipër.  Në sythe tunizian thur të jenë të mbyllura. Edge do të jenë të kujdesshëm, në qoftë se ju drejtuar një seri e lidh bare apo sc.

Në fillim ose në fund të një rresht në serinë personale në të njëjtën kohë të futur një goditje në pjesën vertikale të dy sythe dhe tërheqja e tyre nga një lak.  Nëse buzë të punës të nevojshme për të zbres sythe më shumë, atëherë në krye të tyre për të lidhur bare lidh.  Në pikën ku keni nevojë për rënie në numrin e kohës personal për të futur goditje në pjesën vertikale e dy ne \ Tel dhe tërheqja e tyre nga një lak.

Për ta bërë këtë, në fund të numrit të mbuluar me tegela të lidhen aq shumë e ajrit \ sythe si ju duhet të shtoni sythe. Pastaj lidhin një ashensor ajrore lak dhe seri tjetër të pribav personale \ lennyh ajrore vyvyazyvat unazore loop, si zakonisht.  Për ta bërë këtë, në fund të seri fytyrës për të bërë numrin e kërkuar të yo si në thurje.  Në rreshtin e gajtan e ardhshme provyazyvat tyre si zakonisht.

Në pikën ku ju duhet të bëni një shtesë, të hyjë goditje për të djegur \ pjesë zontal midis dy mureve vertikale e lak dhe tërheq lak të ri.  Për ta bërë këtë, mbi varet, e cila duhet të jetë një vrimë në personin e \ PTO për të bërë një numër të numrit përkatës yo. Në \ rreshtin tjetër yuschem gajtan provyazyvat e tyre si zakonisht. Bazuar në materialet e

thurje, yo, yo, , fiksohem dhe loop gjilpërë