për thurje

 

Highlight e thur me grep tunizian

Unë sugjeroj që ju të njiheni me një nga llojet më të zakonshme të trashë thurje, tunizian. Edhe Aces dhe bizon të angazhuar në grep, jo të gjithë e dinë këtë mënyrë. Pse? Le ta lëmë këtë teoricienë pyetje, mirë, nuk ndodhi. Ne praktikë, kështu që le të mësojnë! Çfarë është nxjerrë në pah të thur me grep tunizian: kryesisht në formën është ruajtur stuff.

Tie Baby pantallona të ngrohtë, fëmija juaj nuk do të jetë gjunjë saggy, pasi ai do të në një kodër në dimër nuk është i shtrirë! Krijo vetes një pallto apo triko-rreshtuan ju nuk keni nevojë të shqetësojë. Pa marrë parasysh se sa ju nuk e ulen pas një gjë nuk epem. Merrni një qese me atë për vite për të mbajtur në formë.

E them këtë jo pabaza, të gjitha testuar nga përvoja. Në thurje tunizian është Pengesë e vetme është e vështirë shumë e saj për të shpërndarë. Është e vështirë të mos fizikisht, por mentalisht! Oh se si ndjehem lidhje me salcë gjërat në heshtje të vjetëruara në një markë të re, ajo nuk vlen për "tunizian" punon.

Fëmija u rrit deri kohë më parë, por qëndrojnë scherstyanye legensy në pritë (ndoshta e brezit të ardhshëm), një pallto për shalle bijën time të përditësuar dhe drapes, triko e mi ndoshta do të jetojë një kohë shumë të gjatë, dhe qese është e përjetshme (rrufe vetëm bëhet e vjetëruara dhe ata kanë për të ndryshuar.) Pra, le të fillojnë. Mjete. Grep grep tunizian marrë për të kryer një gjatësi prej rreth 30-40 cm Edhe pse unë gjithmonë ka pasur një 20-cm. goditje.

Tani në shitje, nuk janë mjete të reja: një goditje të shkurtër në gjatësi vijë prej 100 cm, dhe për modelet më komplekse dhe metodat e "dy koka" - dy grepa të shkurtër lidhur me një linjë të peshkimit. Ato lejojnë më të përshtatshëm dhe të lehtë për të kryer jo vetëm të ndarë, por edhe teh tërthor dhe pjerrët dhe një thur rrethore. Shpesh shtrohet pyetja: si për të mbajtur lidh tunizian?

Një goditje të gjatë me një grup të unazore është më e lehtë për të mbajtur një gjilpërë, dhe për sigurimin e një goditje. Një goditje e shkurtër të mbajtur si zakonisht, gishtat tre të dorës së tij të djathtë (si një stilolaps, kur shkrim.) Size (numri) e lidh, do të përcaktojë diametrin e shufrës. Për të punuar me një goditje është zgjedhur në mënyrë që ajo ishte rreth dy herë më fije të trasha është përdorur. Temat.

A nuk të përpiqet të marrë një fije të trasha! Edhe 600 per 100g lesh angora. ju do të keni një pëlhurë të dendura, të ngrohtë dhe të lehta. Nga rruga, fill tunizian thur me grep shumë më pak se zakonisht grep. Tani e konsiderojnë kanavacë të mirë.

Për shkak të çfarë është? Kur ju përpiqeni që të thur, të kuptojë se kur thurje në dy faza, në tokë si në qoftë se ju jeni të shtypni në buzë të lak të ri dhe shtrirje të dytë të ajrit nëpërmjet tyre, sythe zinxhir. Është marrë si një pëlhurë, e përforcuar nga sythe tërthor. tunizian oreks me grep grepKjo duket të jashtëzakonshme, të pazakonshme, të çuditshme, e pakuptueshme në të gjitha se si është bërë dhe çfarë është ajo!

Shiko video tutorial për të marrë një ide: Së pari, lidhin një varg të PE (sythe ajrore), për një periudhë të caktuar (p.sh., 30 IP). Çdo seri është ekzekutuar në dy faza, me brisk nuk rrotullohet. djathta në të majtë), në çdo lak e zinxhirit clamped që të dytë të fiksohem tipit fiksohem, kap fije dhe tërheqja e loop, duke e lënë atë në goditje shufra.

Majta në të djathtë) shënuar lak provyazyvayte nga ana tjetër, kapjen e thread të punës dhe duke ofruar atë për herë të parë nëpërmjet një lak (buzë metalike), pastaj nëpërmjet dy sythe (ai që është në grep, të tjera nga numri i thirrur) për t'i dhënë fund. Loop mbetur në grep për lak e parë të rreshtit tjetër.

oreks me grep tunizian yogoditje të gjata mund të kryejnë një shumëllojshmëri të modeleve, variante të cilat janë fituar me anë të futur goditje nën sythe në fazën 1 dhe mënyrën provyazyvaniya hapin e ardhshëm. Për më tej të shmangur konfuzionin në strukturën terminologjinë, dhe metodat e vendosur bar tunizian sythe model Pra thur, çdo gjë doli, por ju duhet të mësoni të bëni mbledhjes dhe të zbritjes, sepse ne jo gjithmonë shalle thur drejtë!

Shtimin e lak në fillim, mes dhe në fund e seri tunizian: Shtimi i një lak në fillim të seri. Shtimi i sythe në mes të seri. Për të shtuar një lak në mes të seri, lloji goditje në mes të dy TC bishtalec rregullimin e rreshtit të mëparshëm dhe të tërheqë lak. Në rradhë gajtan, mbyllni të gjitha sythe në çifte.

Shto një lak në mes të seri mund të jetë mbi çdo numër të automjeteve siç kërkohet nga modeli: Shtimi i një lak në fund të seri. Shtimi i disa sythe në fillim të seri. Për shtimin e disa unazore në një numër të barabartë personal numrin e kërkuar të sythe ajrit. E çdo të tërheqë një lak në lak:

Shtimi i disa sythe në fund të seri. Për shtimin e unazore të ndryshme në fund të një numri të marrë topin e dytë, bashkangjitni fill në fund të automjetit të fundit dhe thirrni numrin e kërkuar të loop ajrit, thread kryesore të vazhdojë për të vendosur: zbritja e një lak në fillim të seri. Rënie e unazore në mes të seri. Ulja e një lak në fund të seri.

Disa sythe rënie në fillim të seri. Në fillim të një lidhje seri, të ngushtë kolonën e djathtë e numrit të unazore, lidh në seri shikoi beveled kujdes bare lidh kravatë: zbritja e disa sythe në fund të seri. Ka një keqkuptim që "Tunis" mund të thur pëlhurë.

Kjo nuk është rasti, nuk ka zbukurime, dhe thurje në një rreth, dhe modelet jacquard. ABC thur me grep tunizian, teknika themelore: një grep të thjeshtë tunizian, dy-ngjyra modelet me vija, varet tunizian para, lak tunizian gabuar: perekin'te thread në anën e gabuar e rrobave, të hyjë nga goditje djathta në të majtë nën thread vertikale bar tunizian për loop tunizian të thjeshtë, tërheq loop.

Model të duket e ngjashme me gajtan spokes: kaluan bare tunizian (TC): Grupi i parë i lak tërheqja e automjetit 2, dhe pastaj nga 1, ju merrni model, simulon kryq: Previous loop neprovyazannye: grep të hyjë në një lak të zgjeruar të rreshtit të mëparshëm nga e majta në të djathtë, të lënë këtë lak në grep, nuk e tërhequr atë jashtë lak të ri.

Modelet me TC mbivendosur: modelet embossed janë formuar duke tërhequr sythe të serive të mëparshme në fytyrë e tehut në 2-3 rreshta më poshtë. Hidhe një fije në, fiksohem goditje, të hyjë në një loop "trungu" vertikale në 1,2 ose 3 rreshta më poshtë e mëparshme, tërheq loop, Inxhinieri hedhin me vetëm një fije në grep dhe të kalojë atë nëpërmjet lak dhe yo. Thur rrumbullakët: thur me rreshta të shkurtër, thur, kur keni nevojë për një seri e gjatesite e ndryshme. Kështu që ju mund të lidhet TC në një rreth. Bazuar në materialet e

yo, , thur me grep grep, yo, model me grep