për thurje

 

Grep tunizian

Tunis, Victorian thurje, thurje ose Afganistan një "tunel" drejton një goditje të gjatë. Në mënyrë të tillë për të marrë një kanavacë të sheshtë dhe ka fytyrë të fortë dhe anën e mbuluar me tegela, si gjithmonë i aftë në anën e përparme - la parë, pastaj të drejtë. Gjërat në lidhje me parimin e thur me grep tunizian, të merrni shumë të fortë dhe çorape, ata nuk shtrirje dhe deformojnë.

Hook për të thur me grep tunizian një gjatësi prej 35-45 cm duhet të jenë të qetë, me një kufizim të veçantë në fund të lak një numër prej të cilave janë fituar vyvyazyvaniya për detaje në grep shufra, pa hedhje në proces, sidomos nëse pëlhurë është të gjerë. Madhësia e lidh varet nga diametër saj. Fiksohem është zgjedhur e tillë që ajo ishte dy herë më filaments trashë. Gjithashtu, gjatësia e grepa me grep tunizian mund të jetë 15-20 cm

Këto grepa janë të pajisur zakonisht me një bosht të veçantë fleksibël, ata janë shumë të përshtatshëm për prodhimin e një teh të gjerë ose thurje rrethore. Një tipar i rëndësishëm i thur me grep tunizian është se konsumi i fije kur ajo është 20% më e ulët në prodhimin e rroba të njëjta e të cilit densitetit goditje të thjeshtë të shkurtër. Getting Started thurimë, kryesisht operon me një zinxhir të sythe ajrore, nuk është përfshirë në llogarinë e një model dhe nuk është shënuar si një rresht zero.

Çdo rresht në tunizian thurje është bërë në dy faza. Faza e parë është quajtur përbërë. Në këtë fazë të lak janë rekrutuar në grep të çdo lak e drejtimin nga e djathta në të majtë të gjithë gjerësinë e kanavacë. Në fazën e dytë - Bllokimi - provyazyvayut gjitha lak thirrur në drejtim të kundërt, nga e majta në të djathtë pa lëvizur produktin tuaj. Produktet e përfunduar thurje mbi provyazyvayut fundit sc ardhshëm ose polustolbikov.

Long thur me grep modele të ndryshme mund të jetë, çdo gjë do të varet nga mënyra se si është futur në lidh një grup i sythe në secilën prej rreshtin e parë dhe mënyrën në të cilën këto provyazyvayutsya unazore në çdo rresht të dytë. Në një sërë goditje bare tunizian mund të hyrë në një apo më shumë temat e vertikale të rreshtit të mëparshëm, një zinxhir horizontale brenda kanavacë, nën një fije vertikale në dy rreshta më poshtë dhe në mënyra të tjera. Midis sythe mund të rekrutohen për të bërë yo, kalojnë lak, dhe në fazën e provyazyvat pirg nga dy ose më shumë sythe së bashku. Bazuar në materialet e

yo, yo, fiksohem, model, loop