për thurje

 

Grep grep tunizian teknikën origjinale

Për me grep tunizian përdor të gjatë, fiksohem ashtuquajtura tunizian. Ashtu si grepa të tjera, ai mund të jetë trashësi të ndryshme për thurje pëlhure në fije të ndryshme në cilësi dhe trashësi. Në fund e lirë të limiter lidh tunizian është vendosur.  Thur një goditje të gjatë të quajtur tunizian, afgane endje, Victorian, dhe termi "tunelit".

Thur me grep tunizian - pajisje origjinale. Produkti është i thurur, nuk vendosjen atë në 180 gradë, siç është bërë në grep pëlhurë ose thurje seri rrotullues.  Çdo seri është ndarë në dy faza: një seri personal nga e djathta për të fituar majtë loop, dhe provyazyvayut gajtan rreshtin e tyre tashmë e majta në të djathtë.

Modelet e lidhur goditje të gjatë për cilësi më shumë si pëlhurë se një pëlhurë thurur, dhe një shtrirje pak. Kanavacë ka anën e përparme dhe të mbuluar me tegela.  Hook përgjatë gjithë gjatësisë (30-50cm) duhet të jenë të njëjta trashësi (klasik tunizian goditje) ose një goditje e rëndë të lartë (15-20cm) zgjeron një linjë fleksibël (goditje për komunikim fleksibël).  Gjatësia e lidh përcakton gjerësinë e rrobave, të cilat mund të lidhen.

Grep thur gjatë është gjithmonë në anën e përparme të drejtimit përpara dhe të kundërt, kështu që është e para zakonisht teh të përcaktuara qartë dhe anën e mbuluar me tegela. Produkte në lidhje me goditje të gjatë, praktike të veshin, si kanavacë tunizian është shtrirë apo jo gjatësia as gjerësia dhe vështirë deformon pas larjes. Këto prona duhet të konsiderohet kur llogaritet produktin para thurje, rritjen e lejuar për fit falas.

Madhësia e syrit fiksohem përcaktohet nga diametri i kallam, dhe të vini ta në varësi të trashësisë së fill në mënyrë që lidh është rreth 2 herë vargjet më të trashë (të ngjashme me thurje e zakonshme).  Thur me grep grepa tunizian mund të jetë gjatësia normale (12-15 cm) në kabllo (në fund fleksibël). Këto grepa janë më të lehta, më të rehatshme me thurje pjesë në gjerësinë e madhe dhe e domosdoshme për një thurje rrethore.

Konsumi i fije në tunizian thurje për rreth 20% më pak se pëlhurë thurje e lidh njëjtën dendësi të shkurtër. Thurimë tunizian grep thur me grep Teknika origjinaleKjo ndodh me një fill të thjeshtë gërshetim (sc është e formuar nga tre, dhe stil tunizian - vetëm dy temat).

Një tipar karakteristik i thur me grep tunizian është përmbushja e çdo seri në dy faza: e para (të përbërë) - një grup sythe në grep të çdo lak e drejtimin nga e djathta në të majtë të gjithë gjerësinë e rrobave, dhe e dyta (Mbyllje) - loop përputhje provyazyvanie rekrutuar në të kundërt e majta në të djathtë pa lëvizur produktin tuaj.  Bazë për të gjitha planet është varg të sythe ajrit.

Kjo nuk është pjesë e një model nga rreshtave dhe shënohet si linjë zero. Gjatë rreshtin e fundit nga e djathta në të majtë rresht provyazyvayut 1 sc apo polustolbikov.  Goditje të gjatë mund të kryejnë një shumëllojshmëri të modeleve, dhe forma e tyre do të varet nga mënyra se si është futur në lidh një grup i sythe dhe këto sythe si provyazyvayut në fazën mengene.

Kur shtypja lidh bare tunizian mund të hyrë në një apo më shumë temat e vertikale të rreshtit të mëparshëm, si dhe një zinxhir horizontale brenda fletë, ose një fije vertikale në 2 rreshta më poshtë, etj grep tunizian teknikë thurimë origjinale Thur me grepKjo mund të rekrutohen në mes të sythe në grep për një mandat shtesë për thread e punës (yo të drejtpërdrejtë ose të kundërt), ose nga shtypja në një lak goditje, pairwise ndër to, si dhe provyazyvat në fazën e dytë nuk është vetëm një, por 2, 3 ose më shumë sythe së bashku.  Në artikuj të ardhmen ne do të shikojmë në bazë endje tunizian thur me grep dhe disa modele.

Bazuar në materialet e

thurje, thurje, , thur me grep thur me grep, fiksohem