për thurje

 

Grep grep tunizian më të gjatë

Kjo është një mënyrë interesante për të thur lidh një kohë të gjatë ka qenë i njohur që nga kohërat e lashta. Grep tunizian është fije të ndryshme kanavacë të qartë dhe pothuajse nuk ka shtrirje.  Grep thur me grep është e nevojshme edhe me një tip të gjatë. Kjo goditje mund të jetë bërë nga spokes metalike, machined mjekër në fund të mprehtë spokes.

Baza e model është varg të sythe ajrore, të cilat janë punuar me shtiza në gjatësi. Në alternative thurje 2 rreshtave: 1 rresht rresht, nga e djathta në të majtë, dhe 2, e majta në të djathtë vyvyazyvaemy.  1 rresht përbëhet nga unazore, të cilat kanë zvarritur vazhdimisht nga çdo lak të zinxhirit, duke filluar me tretë nga goditje (Fig.  1, a).  Në Fig.

1. Zbatimi i rreshtin e parë të thur me grep tunizian: a - një grup i sythe, b - provyazyvanie unazore  Në serinë e 2-të sythe provyazyvayut si vijon: e para (i parë), pastaj 2 bashku (Fig.  A, b). Mbledhja e seri unazore 2, goditje e injektuar nga e majta në të djathtë në çdo lak në 1 line, të vendosura vertikalisht (Fig. 2).  Në Fig.

2. Grep thur me grep tunizian të gjatë yoEkzekutimi i rreshtave e dytë dhe në vijim të thur me grep tunizian: skemës dhe pamjen e përgjithshme  Nëse, ringjallet loop, të hyjë në goditje të parë nën 2, atëherë nën lak 1 e bazës, ju merrni model në formën e kalon (Fig. 3).  Në Fig. 3. Modeli i kaluar me grep sythe tunizian: skemës dhe pamjen e përgjithshme  Të gjitha planet mund të thur me lak ajër. Kjo është bërë kur lak të fitojë në grep.

Zvarritur lak e thread të punës, ajo provyazyvayut, pastaj të hyjë në goditje nën lak tjetër të mëparshme seri (Fig.  4).  Thurje mund të jetë ngjyra, me një varg të lirë shtrirje në anën e gabuar.  Në Fig. 4. Model tunizian thur me grep me një lak ajrore  Për të drejtuar zinxhirin e mostrës thur dhe për të fituar lak e serisë 1 në mënyrë të zakonshme, 2 seri nd janë si më poshtë.

Tëri një fije punës, provyazyvayut lak 1 në fiksohem dhe loop thur ajrit.  Përsëri thread poddevayut të punës, provyazyvayut 3 sythe në të njëjtën kohë.  Këto tufa e tre sythe të bëjë para përfundimit të serisë në mes të trarëve lidhur lak ajrit. Pas provyazyvaniya lak do të grupohen në dy.

Rresht tjetër, rritet lak, fiksohem injektuar nën secilën palë sythe nga e djathta në të majtë dhe në lak ajrore midis çifteve nga ana e tij.  Provyazyvaya loop, duke u siguruar që palë të reja të unazore të rregulluar në çifte në rreshtin e parë.  Zinxhiri dhe 1 seri varet st bartin temat e një ngjyrë, rreshtave 2 dhe 3 - temat e një tjetër ngjyrë.  Shalle tunizian thurje të bëjë, kapele, bluza, funde, batanije, pillowcases në pillows, dorashka dhe sende të tjera.

Dorashka pa gishta të fillojnë të thur pranga në fund të modelit (Fig.  5). Së pari të përgatisë një mostër dhe të bëjë llogaritjen lak, lak pastaj të fitojë për të zinxhirit, të barabartë me gjatësinë e dorashka zgjeruar (2 gjysmave), dhe pëlhurë thur banesë në vrimë për gishtit. Për hapje në bazë të lak është kaluar (8-9 unazore) dhe të bëjë të njëjtën në goditje yo nga një fije të punës. Provyazyvayut unazore në mënyrë të zakonshme, dhe vazhdojnë thurje në fillim të zbritjes.

Descent të bëjë dy herë.  Planifikuar për këtë në mes të fortë dhe të bëjë zbritjen në të djathtë e parë, pastaj për gjysmën e majtë të dorashka pa gishta.  Në Fig. 5. Dorashka modeli  Zbritja e sythe bërë model në radhët provyazyvaniya unazore nga e majta në të djathtë (Fig.  6).  Për të fituar një lak gisht dhe gjerësia e vrimë dhe të lartë thur, atëherë gjysmën e poshtme të gishtit.

Dorëzat zbarkojë otparivayut dhe qep: një gisht në anën e kundërt, dorashka pa gishta në frontin looped qepje ose kolona pa yo. Rajs. 6. Zbritjen e unazore në tunizian thurje  Kapak si kapak është e lidhur nga temat e gri dhe purpurtë (2 ton) ngjyra (Fig. 7). Pëlhurë banesën e saj thur dhe sewn në pjesën e prapme.

Filloni thurje fund. Që të filloni duke bërë zinxhir në drejtim të kokës, dhe të fituar lak provyazyvayut tyre. Grep tunizian thur me grep thurje të gjatëNë rreshtat 2 dhe pasuese i thurje, ringjallet loop, fiksohem është futur në mes të çdo lak në drejtimin larg nga ju, sikur ylli pëlhurë punuar me shtiza nga ana e djathtë në anën e gabuar.  Cilësi e thurje është shumë e ngjashme me thurje.

Pas 10 rreshta i thurje me rim e thread përfundon. Puna u kthye brenda dhe jashtë tij, thread është fiksuar në të fitojnë gjysmë-loop loop dhe zinxhirit të thur me grep kapak. Në rreshtin e 6 të fillojë model vyvyazyvat. Në rritje në një lartësi prej 14 cm kanavacë të kryer, pastaj fillojnë të zvogëlohen lak (shih Fig.

6) në 8-9 vende, ende larg nga njëri-tjetri. Cap stitched.  Nëpërmjet të përbashkët. kurrizit bashkangjitur. Rripin e 10 rreshtat e thurje është duke i hapur udhë lart dhe është i lidhur me qepje cap padukshme. Me kërkesë mund të jetë i ngulitur brenda jakë xhakete e një brez prej gome shkumë.  Në Fig.

7. Kapak: vështrim dhe modelet për thurje  Koha e kurrizit bërë nga tojë (Fig. 8).  Për të filluar punë me shtiza një zinxhir përgjatë gjatësisë së brezit, radhët e modelit kanë gjerësinë e brezit. 1 loop tërhiqen zvarrë në lak e tretë të zinxhirit, duke filluar nga goditje, pastaj një tjetër 4 lak në një rresht, 6 sythe, të cilat janë në grep, provyazyvayut 2 bashku.

Kur shtypja e një seri të 2-unazore, loop fiksohem është futur nën 1 rresht majta në të djathtë.  Pas fituar katër unazore, fiksohem injektuar në lak e zinxhirit dhe zvarritur lak 5.  Varet gjithçka në provyazyvayut 2 së bashku. Bazuar në materiale nga www.my-style2006.narod.ru

, fiksohem thurje, thur me grep, yo, yo