për thurje

 

2 modë thur

A doni të jetë rroba ekskluzive dhe në modë, të cilat nuk askush tjetër? Mëso për të thur! Thurje nuk është e vështirë për të zotëruar, por pak gjëra mund të krijojë të tilla që çdo mik nuk pyet, se ku keni blerë rroba të reja! Faqet në internet sot, thurje shumë. Unë sugjeroj që ju njoh veten me faqen e thurje modës! Nëse ju nuk e dini se si të thur, vetëm vizitoni dhe të njiheni me modele të punuar me shtiza.

Nuk do të gjeni bukurinë mahnitëse të swimwear grep dhe të brendshme femrash Dresses, xhaketa, në krye, sweaters, baby rroba, lodra, pajisje, etj faqe përfshin materiale mësimore. Nëse ju nuk e dini se si të thur, shikoni për titullin "Mësime në thurje video." Ju duhet vetëm të marr goditje , fije dhe ndiqni udhëzimet në videoklip.

Pasi të keni mastered sythe të thjeshtë ajrore dhe baret pa yo, ju mund të sigurtë të vazhdojë për të studiuar tutorials! Vëmendje e veçantë i kushtohet duan 3stati. Në këto udhëzime se si të thur pajisje më në modë tani! artikull të shkëlqyer se si duart tuaja mund të krijojë bukurinë mahnitëse të brendshme.

Në të ju do të ndiheni jo vetëm të rehatshme, por lehtë mund të josh burrin e saj të dashur! Publikimi i jep këshilla për zgjedhjen e materialeve dhe fijeve. Dhe në "brendshme thurje" ju do të gjeni model me skemat. A e dini se bizhuteri mund të lidhet?

Tani gjeni! Ky artikull përshkruan në detaje në lidhje me të. Ka edhe videoklip, i cili tregon në detaje se si të lidheni dekorimin e thjeshtë prej teli! artikull të shkëlqyera me të gjitha rekomandimet e nevojshme. Thjesht blerë të gjitha materialet e rekomanduara dhe të fillojnë thurje një rroba banje. Në plazh ju do të jetë një yll, dhe miqtë do pafundësisht pyes ku e keni blerë të tilla krasoten një!

I dha një shembull i një artikuj të dobishme dhe interesante në faqen e internetit dhe shumë më tepër interesante. Kjo faqe është me të vërtetë rreth modës thurje. Modelet e mërzitshëm nuk do të gjeni atë. Unë jam i kënaqur, natyrisht, është se nëse diçka si ajo, atëherë praktikisht të gjitha modelka një skemë apo përshkrim. Dhe ju ate nje thur me përvojë, ju do të jetë vetëm interesante të shohim prapa dhe e di se modës në botën e thurje!

2009 2010,. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kopjimi i materialeve të çdo lejohet me një lidhje aktive indeksuara Tags: Bazuar në materialet e

yo, fiksohem, rroba banje thurur, rroba banje, yo, veshje