për thurje

 

Lule thur

Me një goditje dhe një sasi të vogël i rrugës është shumë e lehtë për të krijuar lule që kurrë nuk zbehet. Në këtë artikull unë do të përshkruaj disa rregulla themelore dhe këshilla, si dhe të japin shembuj të thurje, për të lehtësuar lloje të thurje tuaja të ndryshme të luleve.  Me një goditje dhe një sasi të vogël i rrugës është shumë e lehtë për të krijuar lule që kurrë nuk zbehet.

Në këtë artikull unë do të përshkruaj disa rregulla themelore dhe këshilla, si dhe të japin shembuj të thurje, për të lehtësuar lloje të thurje tuaja të ndryshme të luleve.  Për lule vyvyazyvaniya zakonisht përdorin fije pambuku. Tema eshte e mirë për të marrë më shumë për të bërë formën e petals.  Natyrisht temat duhet të jenë të hollë të mjaftueshme. Në fije mund të shtohet ose të lurex fije mëndafshi për të dhënë shkëlqim ngjyra.

Për ngjyrat janë balancat shumë e mirë e temat e ndryshme që kanë knitters mblidhen në sasi të madhe.  Hook zgjedhin më delikate, petals që kishte struktura të dendura dhe për të mbajtur formën e saj.  Lule mund të rrinë me asgjë.  Mirë të të gjitha ata do të jetojnë bimë smotretsyaP që nuk janë ende në lulëzim.

Ju mund të rrinë ato në rrjedh me lule artificiale, nga të cilat duhet të fshihen, buds lule artificiale dhe mjeshtërisht bashkëngjitni lidhura.  Gjithashtu, të thurura me lule do të jetë shumë më mirë për të mbajtur formën nëse ata janë trajtuar me niseshte dhe periodikisht gjatë procesit të tharjes për të korrigjuar formën e petals deri niseshte plotësisht të thatë.  Këshilla themelore dhe rregullat.

1 Filloni me një lule, gjithmonë një zinxhir të ajrit unazore të jetë e mbyllur në një unazë me polustolbika pa yo.  2 Në pajtim me udhëzimet për të thur një sc rrethi. Në të njëjtën kohë rritet brenda thurje krye të vargut stërvitje, më pas për të rregulluar përmasat e vrimave brenda lule.  3 Nëse jeni thurje qarqet, çdo rreth duhet të mbulohen nga një polustolbikom pa yo në shpinë të kolonës së parë të lak pa yo.

Kur një spirale thurje provyazyvat një sc në shpinë kolonën e parë.  4 Në Figurën 4 një përshtatje lule për spirale.  Formulari spirale para (treguar errët) sythe mur. Nëse ju jeni thurje qarqet, çdo rreth duhet të jenë të mbyllura pa polustolbikom yo mbi pjesën e kolonën e parë.  5 Për të hyrë në fillimin e një lob të ri të string stërvitje (e kuqe) nën murin përballë sc parë.

6 murit para petals lak lidhur në përputhje me udhëzimet.  Dhe tani përshkrimin thurimë lloje themelore të luleve.  Narcis.  Përshkrimi i punës.  Shënoi 6 ce dhe një pa polustolbikom yo mbyllur ato në rrjet.  1 raundi: 1 ce, 12 st.b.n.  Ky dhe çdo rrethi i ngushtë pa yo polustolbikom në lak e parë.  Çdo rresht e ardhshme fillon me një 3-ce në vend të një st.s.n.

2 krugZh e çdo st.s.n vyvyazyvat lak 2 prapa murit pasme.  3 dhe 4 raundin: thur e çdo lak në një st.s.n  5 raundeve: st.s.n thur, me secilin nga lak tretë provyazyvat 2 st.s.n. Gjithsej 32 st.s.n.  6 rrethin e çdo lak të lidhë mbi një polustolbiku pa yo, pastaj 2 ce

Kur petals thurje goditje, të hyjë vetëm mur përpara.  Filloni me një pst.b.n, para muri i parë dhe st.s.n të çdo lak prej 2 st.s.n. thur (st.s.n parë zëvendësohet nga 3 ce). Gjithsej 24 st.s.n.  Raundi 2: çdo thur lak 2 = 48 st.s.n st.s.n.  3 dhe 4 rrumbullakët: thur sipas diagramin në Fig.  Gjitha që ju duhet për të link-gjashtë përsërit.

Lule për koll.  Përshkrimi i aguliçe.  Vend: Hook gjithmonë të hyjë vetëm për pjesën e prapme të lak.  Dial 7 ce dhe ngjitur ato në rrjet pa polustolbikom yo.  1 raundi: 1 ce, 12 st.b.n.  Kushtet nuk janë të afërt, dhe vazhdojnë thurje në një spirale (dmth., të hyjë në goditje në st.b.n e parë).

Vazhdo te thur në përputhje me skemën. Lule: * 3 ce, 3 bar thur së bashku, 4 ce, 1 pst.b.n nga njëjtin shkak, një st.b.n.  Pastaj shkoni në thalamus dhe lak e mëposhtme thur 1 pst.b.n.  Përsëriteni nga * 59 herë.  Përshkrimi i kamomil.

Dial 7 ce dhe ngjitur ato në rrjet një sc. Thurimë color lidhthur Tjetra sipas skemës.  Lule njomet zgjidhje koll. Bazuar në materialet e nga gratë-doma.ru

fiksohem, një përshkrim të thurje, , lule yo