për thurje

 

Twisted lule punuar me shtiza

Twisted thurur me grep luleTwisted thur lule. Dial 40 unazore. 10 rreshta thur në numër brinjë i brendshëm, një numër i fytyrë. Numri 11 (ana e djathtë) * 5 persona., Turn gjilpërë e majtë në drejtim të kundërt të akrepave të sahatit me 360 ​​gradë, të përsëritur nga * në fund.

12ryad * thur dy sythe së bashku si gajtan, të përsëritur nga * në fund të 20 sythe. 13 seri * thur dy sythe lak vmpeste si të fytyrës, të përsëritur P nga * për t'i dhënë fund -10 STS. 14 * seri thur dy sythe së bashku si gajtan, të përsëritur nga * për t'i dhënë fund 5 petel.PPropustite 2, 3, 4 dhe 5, lak me 1. Oborvite thread. FOLD përfundon së bashku për të qep të kthehet prapa. Vazhdo Psposobom specifikuar deri sa të arrijë numrin e dëshiruar të luleve.

Qep Pweto në bazë. Qendisi rose. Dial 10 qepje. 1 rresht (ana e djathtë) varet fytyrës. 2 rresht dhe të gjitha rreshtave edhe thur brenda jashtë. 3 numrin * i personave. lak para varen mbrapa, të përsëritur nga * në fund të 20 sythe. * Row 5 persona. lak para varen pasme; Ppovtoryat nga * në fund të 40 sythe.

7 * numri i personave. lak para varen pasme; Ppovtoryat nga * në fund të P-60 unazore. * Row 9 persona. lak para varen mbrapa, të përsëritur nga * në fund të 80 sythe. Mbylle lak në njëri-tjetrin. Përshkrimi u Tapca c Osinki. Bazuar në materialet e knitka.ru

Postime Related:
  1. qendisi swimwear
  2. yo
  3. thurur rroba banje

    , lule gjilpërë, loop thurje