për thurje

 

Thurje lule me grep

Thurimë lule thurje me grep

Hobi projektuesi Lee nga Toronto (Kanada) thur lule thur me grep.  Ajo e bën këtë me dashuri të madhe dhe pasion. Lee krijon një goditje  Lule e bukur të hollë, delikate dhe e brishtë.  Këto të mrekullueshme lule dekoratë, element stil dekorative.  Si dhe lule thur goditje ajo është gjithashtu një dhuratë të veçantë bërë me dashuri.  Këto lule kënaqësi në sy gjatë gjithë vitit.

Qendisi marrëveshjet me lule të krijuar një humor të mirë dhe coziness.  Mjeshtre në Kanada bën këto bouquets me lule dhe për të urdhëruar, kështu që ka të ardhura të qëndrueshme, sepse këto dekorata thurur janë popullaritet të madh.  Ju mund të shkoni në llogarinë e saj dhe të lënë një koment për Lee, në qoftë se ju ka pëlqyer punën e saj.  Dhe ne duam të kërkojë mendimin tuaj a mendoni se ju do të preferonte që të mësojnë të thur vetë lule të tilla të bukura apo të blerë ato nga një mjeshtër? Bazuar në materialet e www.stylish-women.ru

, thur me grep thurje