për thurje

 

Përshkrimi grep lule

Këtu tregon një përzgjedhje e vogël me lule origjinale me grep bërë nga skemat e revistës "thurimë." Këto lule mund të përdoret  si dekoratë, si dhe duke bërë fije tyre finer dhe goditje të përshtatshme, si elemente të inlaid dantella.  Lule me gjashtë petals kanë një formë të përshtatshme për të vendosur lidhje motive në një kanavacë të vetme.

Tri lule-dimensionale që i bashkëlidhet këtij provyazyvanie "pullat" dhe detyrues "hap rachim."  Ky lule qëndron për thjeshtësinë e saj dhe origjinalitet. Grep Pershkrimi lule luleNumri i petals mund të ndryshojë sipas dëshirës tuaj si lule më të harlisur  provyazyvayte petals më shumë.

Bukur motiv të madhe me lule, me faldyaschimi të mëdha apo të mbivendosen njëri- petals të tjera, do të luajë një rol qendror në një mjedis më të sende të vogla.  Kjo lule-si multi-faceted yll, shumë e famshme si një kapele dekorim.  Thur me grep lule Përshkrimi: Shkruani zinxhirin e 9 vozd.petel, afër atë në rrjet dhe thur 1 seri rr, duke filluar nga një temperaturë. rritje unazore, 17 st b / n.

Seri e dytë të fillojë me një Rimëkëmbjes 3-vozd.petel dhe lidhja me Art / n, duke e bërë shtimin e nëpërmjet një lak, që është provyazyvaya e një lak me 2 lugë / n.  Seria e tretë fillojnë të thur bazat e petals: dial një zinxhir prej 22 vozd.petel  dhe të sigurt atë nëpërmjet 2 sythe rr b / n, nuk duhet të jetë 14 arochek.  Pastaj fillojnë të kapem arochki provyazyvaya 11 w / o, shekulli temperatura 2.Loop të top 11 stacioni w / n, kështu që ne përsërisim obvyazyvaya në seri rrethore 06/05.

Postime Related:
  1. grep
  2. pinetok thurje, booties

përshkrimi i skemës thurje, një lule, një lak