për thurje

 

Trikotazh ka qenë dhe mbetet në kulmin e modës

Trikotazh ka qenë dhe mbetet në kulmin e modës, janë objekt aktuale e jo vetëm gratë, por edhe veshjet e burrave. Trikotazh ka qenë dhe mbetet në kulmin e thur me grep modësknits, kryer me duart e veta - një pjesë të veçantë të veshjeve që ju nuk do të gjeni ndonjë më shumë kush. Kështu, thur Veshje konsiderohet për të reflektuar stilin tuaj personale dhe shije, një gjë të cilën ju keni investuar një pjesë e shpirtit të tij.

Por, në mënyrë që të bëjë një punë me shtiza jo vetëm që duhet të ketë durim dhe këmbëngulje, por edhe për një grup të caktuar të njohurive dhe aftësive që do t'ju ndihmojnë në këtë çështje delikate.  Kjo është arsyeja pse sot, kurse shtiza gëzon popullaritet të madh.

Edukimi në kurs do të jetë interesante jo vetëm për ata që duan një profesionist për të bërë thurje, por edhe ata që dëshirojnë të bëjnë një trikotazh të bukur dhe në modë për veten dhe familjet e tyre.  Nuk është sekret se paraqitja e produktit të ardhmen thur varet jo vetëm në aftësi tuaj, por edhe në aftësinë për të zgjedhur fije drejtë dhe shiringat për prodhimin e saj. Në fund të fundit, cilësia e fije ka një ndikim të drejtpërdrejtë në paraqitjen e një produkti në të ardhmen.

Kjo që ju mund të mësoni në kurset tona të thurje.  Si pjesë e mësimeve që ju do të mësoni si të gjërat e thur e thjeshtë, të mësojnë se çfarë ndodhë lak, se si të përdorin truket e thjeshta për të bërë një produkt unik me model. Gjithashtu, ju merrni një numër të dobishme aftësitë për përpunimin e qepje thurur, shkurtime të ndryshme, xhepat.   Sipas mendimit tim, më e vështirë, por në të njëjtën kohë është interesante për thurje model.

Si pjesë e të mësuarit me grep ju jo vetëm të mësojnë se si për të prodhuar modele të tilla, të marrë masat e nevojshme për thurje, por edhe në përputhje me modelin e marra, të prodhuar produkte komplekse e përbërë nga disa pjesë të ndryshme.  Gjatë trajnimit, ju thur, nën drejtimin e mësuesve me përvojë, së pari të mësojnë se si të krijoni trikotazh të thjeshtë, dhe pastaj më komplekse, të cilat mund të bëhet një dekoratë i vërtetë i veshjet tuaja.

Më tepër, ju do të mësoni si të dekoroj gati trikotazh, për t'u dhënë atyre një vështrim të ri.  Kjo, që ju shihni, është shumë e dobishme.  Pas diplomimit ju do të jetë në gjendje që me sukses të krijuar këto kryevepra të endura që do të bëhet një profesionist i vërtetë në këtë fushë mund të prodhojë objekte unike dhe ekskluzive për të gjithë miqtë tuaj dhe të familjes, të cilët me siguri do të jetë i kënaqur me aftësi tuaj. Bazuar në materialet e www.obr-diz.ru

Postime Related:
  1. cap

thurje, thur me grep, thur me grep, shtiza, model, loop