për thurje

 

Thurje xhaketë

Përdorimi pesë të shkurtër         spokes, ose një gjilpërë rrethore, dial         loop primar mund të jetë çdo e të dhënave         mënyra të ndryshme. Rrethi është formuar         provyazyvaniem rreshtin e parë. Thurimë xhaketë gjilpërëNëse         Çorape një model rreth ekzekutohet në         i cili në (e jashtme) anën fytyrën e         varet vetëm fytyrës, thur gjitha rreshtave         fytyrës.

Në qoftë se ne duam të thur në një rreth         modelet në bazë të skemave, edhe në radhët         skema duhet të thur në mënyrë që         ruajtur strukturën e model.  Kjo është         lak që, kur të ekzekutuar në një model         dy spokes duhet të lidhen me skemën në         edhe disa fytyrës kur thurje në         drejtuar rreth dhe gajtan         në të kundërtën.

Por sapo thurje e         rreth është thyer, dhe disa         Seri kthehemi (për shembull,         nga thurje në një rreth duhet të jetë në         caktoni një vend të veçantë për prerje         pulovër rrufe me pardesy me mëngë reglan mëngë)         nuk do të jetë thurje në një rreth, dhe të         thurje zakonshme, si dy spokes. Në         këtë rast, kryerjen në St rr,         edhe seri (anën e gabuar)         provyazyvaem gajtan unazore, dhe,         kryerjen e një model të bazuar në skemat, edhe         seri (anën e gabuar) thur në         schemas.

Çfarë ndodh më pas, pas një sërë         Numri i sythe fillore  Në një kuptim, ne         përpara ngjarjes, por duke u         të dhëna të caktuara është i         justifikon.  Varet e seri fillestar         fituar mbi ndonjë nga të dhënat e mësipërme gjilpërës         mënyra për të filluar një provyazyvaem         Në varësi të asaj që ne         në fakt, do të         për të kryer.

Nëse ne do të lidhin raft         dhe prapa e xhaketë, që të fillojnë deri në fund         rrip përfunduar, një grup gome, atëherë         radhën e parë të fillojë punë me shtiza një fytyrë, një         i brendshëm ose të K2, gajtan dy.         Nëse ju filloni në St rr, e parë         numrin dhe pastaj të gjithë rreshtat e çuditshme thur         unazore fytyrës, dhe madje edhe -         gajtan.

Sa i përket trajtimit të ndryshme         modelet e operacioneve të ndryshme         do të rritet si një funksion i         e figura.  Prandaj, para se         lëvizin nga një grup fillestar i sythe         Numri k thurimë, ne duhet të marrë të dini         me teknikë e individit         teknikat thurje në         rend në të cilën ata         janë dhënë në tabelën legjendë.

Thurimë rekrutohen nga unazore         zhvendosur nga dora e djathtë në të majtë të tij,         mbani atë me gishtin e madh dhe të mesëm dhe         gishtin tregues në gishtin e saj         pak mbështetje.  Duke treguar         vepron gisht si rregullator         edukate densiteti (në qoftë se ajo tërheq thread         loop afrohet dhe anasjelltas). Në         dorën e djathtë gjilpërën të marrë një tjetër;         mbajtur gishtin e saj dhe gisht tregues         gishtat, gishtat foli vetëm         pak mbështetje.  Tani ne mund të         të fillojë ... Bazuar në materialet nga thurje-info.ru

, skema model, loop gjilpërë