për thurje

 

Thurje të rendit

Thurimë për të porositur Nëse ju jeni një mom e re që kërkon të ardhura shtesë, ajo është e mirë për të kërkuar një burim të të ardhurave në mesin e hobi dhe interesave tuaja. Pas të gjitha, për të mos sekret askënd që është punë ideale e të cilit është ekzekutimi fun!

Unë, për shembull, me rreth pesëmbëdhjetë vjet me pasion dua thurje. Në fillim isha thurje vetëm një goditje, dhe kjo ishte kryesisht një shumëllojshmëri të gjëra të tilla si jakë dantella dhe salfetochek gjitha formave dhe madhësive. Por një herë kam pasur durim dhe dëshirë për të siguruar që vyvyazat gjëja e parë që me të vërtetë e madhe që ishte një temë e vjetër pak.

Admirimin e të gjithë të afërmit dhe miqtë e bëri punën e tyre, dhe unë shkova në rrugën e tyre si krijues i mallrave të punuar me shtiza. Thurje në mënyrë duhet të pranohet se unë nuk e kishte menduar të tillë formojnë një të të ardhurave, si thurje bërë me porosi. Ajo ka qenë hobi im, i cili gjithashtu ju lejon të rinovuar veshjet tuaja dhe të kërkoni të madh nën kosto më minimale.

Me kalimin e kohës kam mësuar për të thur dhe thurje, në mënyrë të konsiderueshme duke zgjeruar gamën e modeleve dhe teknikat e thurje makineri. Në dollap mi vendos xhaketa e mahnitshme dhe sweaters, thur mini-veshjet dhe madje edhe dy triko elegant.     Por si për të bërë hobi i tij një burim të të ardhurave, kam menduar vetëm pas lindjes. Jo se paratë në familje nuk ishte e mjaftueshme: pas të gjitha, një burrë të mirë të fituara, dhe të lehtë mund të mbështesë një familje.

Por, unë nuk jam mësuar me mungesën e të ardhurave të tyre, kështu që fillova të kërkoj për alternativa. Dhe një nga ata ishte vetëm thurje bërë me porosi. Thurje në mënyrë që kam filluar, natyrisht, me reklama. Rreth dhjetë postuar në internet në vende të ndryshme. Ende rreth pesë dha një gazeta të ndryshme: ajo nuk është aspak, pasi të gjitha, është kjo e mirë në Internet! Dhe gjithashtu tregojnë miqtë e tyre që vendosi të shkojë thur të rendit.

Grepa dhe gjilpërat e të gjitha madhësive, unë kam një kohë të gjatë, modelet dhe revista me modelet gjithashtu të ishin të pranishëm.     Jo vetëm që kishin klientët e mjaftueshme. Por në kohën që u duk! Fillimisht e quajtur një vajzë e re që "nuk e di atë që ajo e donte, por për një më të madh apo që nuk kanë."

E ftova në shtëpinë e tij dhe tregoi disa prej tij modelet e gatshme. Ajo pëlqente veçanërisht dy rrjetë peshkimi bluzë, dhe ajo urdhëroi diçka të ngjashme me to, por në një ngjyrë të ndryshme. Ne diskutuam çmimin e punës, dhe i shpjegova për një klient, i cili është i dëshirueshëm për të blerë fije për këtë produkt.     Tre ditë më vonë ajo solli gjëra, dhe unë shkova në punë.

Thurimë në mënyrë që këtu, është e domosdoshme për të kujtuar avantazh shumë i rëndësishëm, sidomos thurje në shtëpi. Ju mund ta bëni atë vetëm kur ju ndjeheni rehat, për shembull, kur fëmija bie në gjumë apo dikush nga familja do të luajë me të. Ju mund të zgjidhni kohën dhe ritmin e punës në mënyrë që të mos e gomave shumë, dhe të jenë në gjendje për të pushuar vetë. Atëherë çdo gjë do të kthehet vetëm gjobë!

Thurimë për të porositur Pra, pas dy javësh të klientit tim të parë u kthye për bluzë e saj. Thurimë thurje për të porositurAjo ishte në ekstazë! Kjo vajzë më vonë u bë zakazchica my favorite. Edhe pse shijet tona në mënyrë përkoi, ajo gjithmonë më dha fre të lirë, vizioni im besuar nga gjërat e ardhme.     Megjithatë, duhet të pranojmë se jo të gjithë konsumatorët janë aq besnik dhe neproblemny.

Dhe ky postulat klient konfirmuar dytë, e cila u shfaq një javë pas përfundimit të rendit të parë. Pavarësisht nga fakti se unë u përmbush në mënyrë rigoroze të gjitha kërkesat e tij për triko të ardhmen, kjo nuk do të përfundojë si mënyrën se si ai ishte ulur mbi figurën e saj. Unë jam jashtëzakonisht i ndjeshëm ndaj kritikave, dhe, edhe pse në përgjithësi një klient bërë mua si gjë, unë jam ende shumë i shqetësuar për këtë, kështu që ajo nuk u largua plotësisht të kënaqur me pamjen e tyre.

Thurimë për të porositur në këtë rast unë do të ju këshilloj për të gjithmonë të shpjegojë për klientët tuaj potencial do të duket si ky apo atë gjë. Disa klient priren të zgjedhin stilin që ata nuk do të përshtaten. Për shembull, gruaja jo shëndoshet mund t'ju kërkojë të lidhë fijet delikate të shtrënguar triko, efekti margaritar. Ndjehen të lirë për të korrigjuar ato dhe t'i këshillojë më shumë opsione të përshtatshme!

Sepse në fund, zakazchica të kënaqur me siguri të kthehen në ju për gjë të re! Sapo kam marrë porositë e reja, kam mësuar të thur më të sigurt dhe më të sigurt.

Dhe unë kishte një blerës të rregullt pak. Thurje në mënyrë tjetër këshilla praktike nga të gjitha llojet e fijeve që bien në duart tuaja, Tie mostra të vogla të një trashë të thjeshtë ose të ndryshme modele, lidhje me madhësinë e dhjetë nga dhjetë inç ose një më pak. Merrni një sasi të vogël të tillë Lista një dhe ju do të jetë shumë më e lehtë për të shpjeguar zakazchica do të duket si ky apo ai fije në formën e gjërave të përfunduar.

Përveç kësaj, harton vizuale gjithmonë kanë më shumë kredibilitet me blerësit potencial. Kaluar tani më shumë se dy vjet që atëherë, siç e kam zotëruar thurje bërë me porosi. I really like this mënyrë për të tërhequr të ardhurat.     Ndonjëherë unë duhet të paralajmërojë klientët në lidhje me performancën afatgjatë të urdhrave, si koha në çdo kohë nuk është e mjaftueshme, por kjo është me të vërtetë një shumë e sugjerime.

Kjo është veçanërisht e dukshme në fillim të çdo sezoni, kur pothuajse të gjitha gratë duan të rinovuar dhe të plotësoj veshjet tuaja. Thurje në mënyrë që nuk duhet të trembet për të punuar me materiale të reja dhe harton. Nëse përvojën tuaj ju tregon se diçka si ju keni bërë, ju me siguri mund të trajtojë këtë kohë. Më tepër sepse thurje është jashtëzakonisht e dobishme, sepse ju gjithmonë mund të shpërndajë element i keq e produktit për të lidhë atë përsëri!

Dhe në të njëjtën kohë dhe disa praktikë në punën e teknikave të reja. Fat aq të mirë në përpjekjet e tij të re! Bazuar në materialet e otlichnica.com

Postime Related:
  1. cap

delikate, , veshje gjilpërë, model, thurje