për thurje

 

Thurje forma më popullore e grep

Thurimë. Thurje  Thurje - i vjetër, por ende forma më popullore e grep. Kalimi nëpër shekuj, ajo ka arritur ditët tona në një rresht dhe u bë pastimes preferuar e femrave.  Me kalimin e çdo viti dhe të pretendojnë më të gjerë.  Kjo nuk është e habitshme. Knits janë universale dhe unike. Thurje është e ndryshme, emocionuese dhe të arritshme për të gjithë.

Një shumë gjëra të nevojshme në jetën e përditshme, mund të prodhojnë duart e tyre, me shumë kënaqësi.  Një top i fije me hala thurje janë të mbushur plot me mundësi të pakufizuara.  Për thurje fije apo jo skemat e papërshtatshme mërzitshëm - vetëm duhet të përputhen me njëri-tjetrin.

Një vepër interesante - përzgjedhjen e materialeve: fije, ngjyrë model, stil, dhe, natyrisht, krijimin e produktit do t'ju sjellë shumë gëzim dhe kënaqësi. Ndonjëherë, duket se gradualisht bie nën ndikimin e magjisë palë magjistare e thurje hala dhe glomerular fije famëkeq!  Gjeni një njeri që knits, është e vështirë, dhe në mesin e grave, qëndisje është shumë popullor dhe dashuri.

Kam dyshim që ju do të gjeni një grua në jetën e tij nuk është i lidhur me të paktën një gjë.  Një grua, të angazhuar në grep, në çdo kohë personifikuar amenities feminitet. Gjë e ngjashme, e cila investoi, kujdesin butësi, dashuri, dhe të ngrohtë të trupit dhe shpirtit.  Nuk është çudi ata thonë se gjërat lidhur me duart e tyre, kanë disa fuqi të veçanta.

Ata janë unike dhe në asnjë mënyrë nuk mund të krahasohet me produktet e fabrikës.  Nëse doni të fantasize dhe ngatërresë, nëse jeni të lodhur e të jetuarit në një standardet e mjedisit, dhe ju doni për të krijuar diçka origjinale dhe unike - diçka që të filloni thur duke përdorur gjilpërat. Sa gjëra të bukura dhe më e dobishme mund të bëhen.  Ashtu si çdo art,  thurje nuk mund të qëndrojë ende.

Në vitet e fundit, duke ofruar jo-tradicionale trikotazh modës me inlays prej lëkure apo pëlhurë, shkurtohet me pupla apo rripa lesh, qëndisur në mëndafsh ose shkëlqim gjobë. Në faqen tonë do të gjeni një skemë spektakolare model i thurje, të rehatshme dhe me stil për jetën e përditshme dhe festat, sportin dhe femërore, fëmijë dhe burra. Por një gjë i bashkon ata - linjë të hollë e diagonale modele. Ne shpresojmë se shumëllojshmëri të mundësive do të frymëzojë ju për të krijuar një veshje të re të bukur. Bazuar në materialet e thur-ne-fashion.ru

skemë, thurje, diagramet thur me grep, shtiza, thur me grep, model