për thurje

 

Për të zotëruar thurje mund të jetë disa orë

Për të mësuar thurje është e mundur për disa orë skemës

Në ditët e vjetër, pothuajse çdo grua të përkryer arti i thurje për dy apo pesë spokes, dhe mund të lehtë të krijojë duart e tyre ndonjë "mrekulli fije e hollë" - dorashka, çorape, një pulovër shall ose komod - për veten e tyre, të dashurit e tyre apo thjesht për të porositur.  Megjithatë,  thurje modele nga revistat e sotme është shumë popullor, dhe kjo është shquar - ai tërhoqi jo vetëm gratë, por disa burra.

Çfarë është kaq tërheqëse është në fije shëndoshet Hanks dhe gjilpërat mirë, e cila, pavarësisht nga një bollëk e rrobave të bukura në dyqane moderne, porukodelnichat shumë dhe tërheq në kohën tuaj të lirë?  Për të filluar, se ai  Procesi i thurimë fjalë për fjalë mesmerizing.  Loop më shumë se vrima e gjilpërës, fytyrës, i gabuar - dhe gradualisht të bëhet një fije kanavacë.

A thur zgjuar lehtë mund të kryejnë çfarëdo ndërlikuar model që do të japë çdo formë thurje tyre, fijeve të ngjyrave të ndryshme do të shkrihen - si një bojë artist. Me pak fjalë,  thurje - it works!  Një tjetër arsye për të dashur thurje - kjo është dashuria e familjes dhe dëshira për të rrethojnë me ngrohtësi dhe përkujdesje.

Çfarë dhuratë nuk e blej atë, por unë ende nuk do të jetë për një të dashur është asgjë më shumë se thurur me dorë triko, apo dorashka, apo shall më të zakonshme në kërkim, të cilat ju wove një fije me mendimet e tyre lloji dhe dëshirat.  Por kjo nuk është e gjitha.  Nëse ju pëlqen gjërat unike, të tilla që ekzistojnë në një gjini të vetme, atëherë  thurje do ju lutem veten me gjëra të tilla të reja.

Edhe në qoftë se dy zotërinjve kravatë në bluzë e saj, të udhëhequr nga një skemë të vetme - të mira, dhe sot, bie revista në thurje, dhe një numër i madh i skemave për thurimë ju mund ta shkarkoni falas në internet - është ende në rezulton model do të jenë të ndryshme.  Së fundi, thurje soothes ftohtë dhe shërben si një "kurë" e të gjitha stresit.

Pra, nëse ju shpesh ndjejnë nervor ose - nuk e pi Valerian, të fillojnë punë me shtiza!  A mendoni se e vështirë - për të mësuar të thur, në qoftë se ju nuk e kam provuar? Jo në të gjitha.  Me disa zell  mësojnë thurje mund të jetë disa orë. Sigurisht, të marrë kohë për të mësuar për të "ndjehen" thread - tensionin e saj (knitters shumë rishtar thurje merr shumë i gjerë ose shumë të ngushtë) dhe të tjera "urtësi."

Nuk është e nevojshme për të filluar punë me shtiza sweaters c modeli kompleks me shumë braids, nuk ka fituar aftësitë e nevojshme. Një shall të thjeshtë apo një lodër të vogël - Interneti është  shumë i thurje modele lodra lezetshëm, dhe shkarkoni schema është tërësisht falas - jo domosdoshmërisht të mburrem në revista të shtrenjta.  Duke përmbledhur pak, ne themi se  thurje - pasion, e cila sjell deri karakter (! po, po, sa këmbëngulje dhe durim është e nevojshme mjeshtrave të lidhë një gjë e bukur dhe e dobishme), zhvillon krijimtarisë - rrobaqepëse shumë vetë të dalë me vizatime dhe  model për thurje. Dhe akoma - nuk do të lejojë të mërzitem! Bazuar në materialet e www.uzelok.ru

Postime Related:
  1. grep
  2. thurimë shirtfronts

    thurje, , thur me grep skemë thurje, thurje, skemë